• Wij zorgen dat Faalangst tot het verleden behoort

Faalangst, hoe pakken we het aan?

Ben je het nu helemaal zat die faalangst? Elke keer klap je dicht voor een examen, elke keer speelt je examenvrees weer op.
Je bent bang om te falen bij een nieuwe stage, Je krijgt een Black-out bij een toets?

Het Faalangst Center Harderwijk helpt je hier echt vanaf! Niet in een training met 10 anderen waar jij niet je zelf wil zijn, nee in een privé één op één sessie gaan we aan de slag om blijvende oplossingen te vinden!

Het Faalangst Center Harderwijk heeft ruim 11 jaar ervaring in het effectief aanpakken van Faalangst en staat nu klaar om ook jouw te gaan helpen.

Wat gaan we doen tijdens je Faalangst coaching?

Wat zijn de onderwerpen die aan bod komen?

 • Waar komt jouw Faalangst vandaan?
 • Wanneer heb je last van Faalangst?
 • Hoe herken ik Faalangst?
 • Hoe zorg ik dat ik geen Faalangst aanvallen meer krijg?
 • Hoe zou jouw leven er uitzien als je Faalangst vrij bent?
 • Welk doel zal jij je dan stellen en hoe ga je die behalen?
 • Hoe zorg ik dat ik nooit meer last heb van mij Faalangst?
 • Faalangst los je niet even op. Faalangst kan je niet wegstoppen door trucjes of ademhalingsoefeningen.
 • Faalangst pak je pas aan door jezelf te leren kennen, je patronen te weten en dan te zorgen dat jij het anders gaat doen. Anders maar dan op jouw manier!

Krijg ik alleen hulp bij mijn Faalangst?

Nee, Faalangst Center (onderdeel van SPOT Coaching) is al ruim 11 jaar actief als begeleidend coach en jeugd en kinder therapeut en kijkt niet alleen naar Faalangst.

Niet zelden is Faalangst een onderdeel van een serie andere problemen. Het zou dan ook niet verantwoord zijn om deze aspecten niet te bekijken en indien dit noodzakelijk is aan te pakken.

Het grote voordeel van een persoonlijke faalangsttraining is dat we samen gaan kijken naar wat er echt aan de hand is wat er echt speelt en op welke onderdelen jij hulp nodig heeft.

Het Faalangst Center in Harderwijk werkt niet met vaste programma’s of verplichte behandelplannen. We gaan op een zo efficient mogelijke manier om jouw probleem blijvend op te gaan lossen!

Het Faalangst Center is niet voor niets in Harderwijk en heeeel ver daar buiten een waar begrip voor de begeleiding en behandeling van Faalangst.

Geen trucjes

In tegenstelling tot wat je vaak hoort los je Faalangst niet op door ander aangeleerd gedrag te gaan vertonen (zoals ademhalingsoefeningen, veranderen van houding etc). Je moet dan iemand anders zijn dan je echt bent.

Waar komt jouw probleem vandaan? Wat is er gebeurd dat dit heeft kunnen gebeuren? Als we deze antwoorden vinden kunnen we het ook oplossen! Niet verbloemen nee voorgoed oplossen!

Privé

Om echt de volle aandacht voor jou en je probleem te hebben gaan we individueel aan de slag. Dat betekend dat wij één op één gaan kijken hoe we jou het beste kunnen gaan helpen. Je hoeft niet bang te zijn voor zware en ingewikkelde sessies. We houden het leuk en luchtig maar pakken het probleem wel aan!

Waar

De Faalangst sessies vinden plaats in Harderwijk.  Parkeren is gratis en kan gewoon voor de deur ook bereikbaar met het OV.

Ben jij je Faalangst nu ook zo beu? Ga er dan nu wat aan doen!
Neem vandaag nog contact op met het Faalangst Center voor een vrijblijvende (telefonische) kennismaking en kijk wat we ook voor jou kunnen betekenen!

Onderneem dan nu actie!

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht