• Wij zorgen dat Faalangst tot het verleden behoort

Ervaringen

Natuurlijk ben je benieuwd wat anderen van de therapie in 1 dag vinden. Hieronder vind je enkele reacties van tevreden deelnemers! Sta jij hier straks ook tussen???

Ik had al jaren last van faalangst. Toetsen maken zag ik niet zitten, want hoeveel ik ook leerde, het cijfer was altijd net een 6. Hierdoor kon ik niet goed meer naar school en trok ik steeds meer in mezelf. Mijn ouders en docenten zagen dat het niet goed met me ging en zochten hulp voor mij. We kwamen uit bij dit faalangsttraject. Er zijn meerdere redenen geweest om voor Faalangst Center te kiezen. Ik woon ver van Amersfoort dus zo’n dag als deze kwam erg goed uit. Ook werd er gekeken naar waar mijn Faalangst nou echt vandaan kwam, dus de bron van Faalangst zou verdwijnen.

Het moment om naar deze dag toe te gaan was erg moeilijk want ook toen was ik bang om fouten te maken waardoor het niet zou lukken. Nadat Paul mij gerust had gesteld, ging het al een stuk beter. Ik heb de dag erg nuttig ervaren, omdat we een heel doel hadden uitgewerkt waarna we nog veel met elkaar gesproken hebben. Door de hulp van Paul zit ik nu veel lekkerder in m’n vel.

Ik heb al zo lang ik mij kon herinneren last van faalangst. Ik heb al diverse trainingen gevolgd en eigenlijk werd mijn faalangst de laatste jaren alleen maar erger. Mijn moeder vond de website van Faalangst Center en ik heb het traject gevold.

Ik was bang dat het enorm zwaar zou zijn, 6 uur lang aan jezelf werken maar het was om voor ik er erg in had. Juist doordat er iemand de hele dag alleen voor jou aandacht heeft, kom je eens verder. Het is niet alleen maar praten, maar het is echt flink aanpakken.

Inmiddels zijn de examens afgerond en… Ik heb mijn VWO diploma binnen!

Nu heb ik eindelijk een oplossing weten te vinden voor mijn faalangst het duurde tenminste niet zo lang.

Moeder van Jeroen:

Jeroen kampt al jaren met faalangst, omdat het vroeger op de basisschool niet zo goed ging. Er zijn helaas weinig therapeuten en coaches die echt met jongeren overweg kunnen. Het Faalangst Center uit Amersfoort kon dit wel en heeft Jeroen nu echt geholpen. Zeker de mogelijkheid om na afloop via internet door te gaan met de begeleiding was voor ons de doorslag om naar Amersfoort te gaan.

Via SPOT Coaching heb ik Paul leren kennen. Alleen om elke 3 weken naar Amersfoort of Harderwijk toe te gaan was toch wel wat omslachtig. Toch breekt mijn faalangst mij steeds meer op.

Paul vertelde me van de faalangst in 1 dag therapie. Eindelijk kon ik toch met Paul aan de slag en mijn faalangst overwinnen! En ja dat is gelukt! Niet meteen binnen 1 dag, maar we hebben een perfect doel uitgestippeld. We hebben de koers bepaald en ik ben zelf gaan zeilen. En nu ben ik er!

Op mijn werk regent het complimentjes en mijn omgeving ziet dat ik eindelijk een stuk sterker in mijn schoenen sta!

Deze ervaringen zijn waargebeurd en door de cliënten zelf omschreven. Om de privacy van de cliënten te garanderen kunnen de namen zijn veranderd en kunnen de verhalen iets minder persoonlijk gemaakt zijn of zijn aangepast.