• Wij zorgen dat Faalangst tot het verleden behoort

Wat is faalangst?

Het Faalangstcenter in Harderwijk helpt je hier van af!

“Faalangst de angst om te falen, tekort te schieten of om aan bepaalde verwachtingen van jezelf of anderen niet te kunnen voldoen.”

Faalangst? Ben je dat nu echt zat? en wil je er nu echt mee aan de slag? Faalangst Center Harderwijk heeft nu de oplossing! Weg met Faalangst en dat al in slechts één dag! Gegarandeerd! Herkenbaar? Examenstress Examenvrees Zenuwachtig voor een toets Bang om fouten te maken Prestatiedrang Black-outs Onzeker Niet lekker in je vel Geen zin meer in school, werk en je hobby’s En dat ben je zat en nu wil je er eindelijk eens vanaf? Speciaal voor iedereen die niet uit Harderwijk komt, maar wel blijvend snel geholpen wil worden met zijn of haar Faalangst is er nu de oplossing! (Natuurlijk ook als je wel in Harderwijk woont!)

Faalangst Center uit Harderwijk heeft nu de oplossing. De speciale unieke Faalangsttraining in één dag! En je bent gegarandeerd van een subliem resultaat! Wij pakken je Faalangst in een unieke privé training aan! Een speciaal programma van 6 uur in Harderwijk (op 1 dag)  en nog 1x een sessie van anderhalf uur 6 weken later.

Een Faalangsttraining in een groep is zoals je zelf ook al weet totaal zinloos! Met 6 of meer mensen bij elkaar met faalangst? Je Faalangst wordt zo alleen maar erger! Wil jij nu echt van je probleem afkomen? Dan helpen wij je met een definitieve oplossing die echt bij jou past! Wij richten de hele dag zo in dat jij er het maximale uit kan halen. Iedereen is anders, dus iedereen verdient een eigen en unieke aanpak. Faalangst Center uit  Harderwijk is al ruim 10 jaar de specialist bij de persoonlijke begeleiding bij uiteenlopende leer- en gedragsproblemen. Ook is het onderdeel van SPOT Coaching uit Harderwijk. De eigenaar en therapeut van SPOT Coaching, Paul Middendorp, is een geregistreerd (kinder)Coach en aangesloten bij Adiona. Paul is niet alleen Faalangstcoach, maar ook trainer en jeugdtherapeut en uitgeroepen tot excellent coach.

Faalangstcenter.nl  is een onderdeel van SPOT Coaching

Faalangst - Faalangcenter - Paul Middendorp

Paul Middendorp – Faalangst specialist sinds 2005

Is sinds 2005 actief als coach en heeft zich gespecialiseerd in faalangst en andere leer- en gedragsproblemen.
Met Faalangst Center heb ik een methode ontwikkeld die je gegarandeerd van je faalangst afhelpt!

Ik heb al zo lang ik mij kon herinneren last van faalangst. Ik heb al diverse trainingen gevolgd en eigenlijk werd mijn faalangst de laatste jaren alleen maar erger. Mijn moeder vond de website van Faalangst Center en ik heb het traject gevold.

Ik was bang dat het enorm zwaar zou zijn, 6 uur lang aan jezelf werken maar het was om voor ik er erg in had. Juist doordat er iemand de hele dag alleen voor jou aandacht heeft, kom je eens verder. Het is niet alleen maar praten, maar het is echt flink aanpakken.

Inmiddels zijn de examens afgerond en… Ik heb mijn VWO diploma binnen!

Nu heb ik eindelijk een oplossing weten te vinden voor mijn faalangst het duurde tenminste niet zo lang.

Moeder van Jeroen:

Jeroen kampt al jaren met faalangst, omdat het vroeger op de basisschool niet zo goed ging. Er zijn helaas weinig therapeuten en coaches die echt met jongeren overweg kunnen. Het Faalangst Center uit Amersfoort kon dit wel en heeft Jeroen nu echt geholpen. Zeker de mogelijkheid om na afloop via internet door te gaan met de begeleiding was voor ons de doorslag om naar Amersfoort te gaan.

Via SPOT Coaching heb ik Paul leren kennen. Alleen om elke 3 weken naar Amersfoort of Harderwijk toe te gaan was toch wel wat omslachtig. Toch breekt mijn faalangst mij steeds meer op.

Paul vertelde me van de faalangst in 1 dag therapie. Eindelijk kon ik toch met Paul aan de slag en mijn faalangst overwinnen! En ja dat is gelukt! Niet meteen binnen 1 dag, maar we hebben een perfect doel uitgestippeld. We hebben de koers bepaald en ik ben zelf gaan zeilen. En nu ben ik er!

Op mijn werk regent het complimentjes en mijn omgeving ziet dat ik eindelijk een stuk sterker in mijn schoenen sta!