• Wij zorgen dat Faalangst tot het verleden behoort

Faalangst SPOED programma

“Binnen 4 weken blijvend van je faalangst verlost!”

En nu ben je het zat! Al die onzekerheid al die stress en die verschrikkelijke faalangst moet nu echt eens gaan vertrekken! Misschien staan de examens wel voor de deur, die belangrijke toetsweek , een grote verandering of een willekeurige moment waarop je de faalangst nu echt achter je moet laten.

En… het is al 5 voor 12 en nu wil je er snel vanaf!

Het Faalangstcenter van SPOT Coaching heeft de oplossing!

Misschien ben je al eens bij zo’n vreselijke faalangst reductie training geweest waar je in groepsvorm aan je faalangst gaat werken. Je krijgt allemaal adviezen en dingen die je moet doen die maar even of gewoon helemaal niet werken en toch wil jij nu eens echt van je faalangst af!

Sinds 2005 is het Faalangst Center (onderdeel van SPOT Coaching) zeer succesvol in de begeleiding van faalangst.

Oprichter en coach Paul Middendorp heeft een uniek programma ontwikkeld waarin jij binnen 4 weken definitief een blijvende oplossing gaat vinden voor je faalangst! Geen onzin oefeningen, geen groepslessen maar een persoonlijke één op één doorbraaksessie waarbij je blijvend en helemaal van je faalangst afkomt! Hoe gaaf is dat!

Faalangst zit gewoon tussen je oren. Dat is mooi want dan kunnen we het ook gewoon blijvend oplossen met dit unieke faalangst programma! We hebben op een zo kort mogelijke termijn één hele dag een doorbaak coachsessie. Van 10:00 tot 16:00 uur gaan we aan de slag om te achterhalen waar jouw faalangst vandaan komt en hoe we je gedachten zo gaan veranderen dat faalangst helemaal geen probleem meer is!

Na 3 weken plannen we nog 1 sessie van 1,5 uur in om de laatste puntjes op de i te zetten en om het programma af te ronden.

We werken in vertrouwde één op één sessies zodat we ons helemaal kunnen richten op JOUW problemen en de oplossingen die WEL bij jou passen! Geen vage enge groepen dus!

Tijdens de sessie zullen we voornamelijk heel veel praten en inzichten zoeken en vinden in de patronen die jij nu doet, zodra we deze patronen helder hebben kunnen we ze ook gewoon even oplossen (ja echt zo makkelijk!)

Tussen de eerste sessie en de tweede sessie staat je coach voor je klaar per e-mail. Als je vragen hebt kan je mailen en zo kom je zo snel mogelijk tot resultaat.

(Gaat dit programma je iets te snel? Kijk dan even op de site van SPOT Coaching voor een faalangst coaching op maat)

Hoe gaaf zou het zijn als jij na het faalangst SPOED programma:

Helemaal vrij bent van faalangst
Jij je rust in elke moeilijke situatie kan bewaren
Helemaal verlost bent van stress voor je rijexamen, eindexamen, toetsweek en presentaties.
Je zelf snapt waarom je faalangst hebt gehad en hoe je nieuwe situaties kan voorkomen.
Je een duidelijk doel hebt waar je naar toe wil werken
Wat krijg je:
1. Een privé doorbraak coachsessie tussen 10:00 en 16:00 uur.
2. Een privé coachsessie van 1,5 uur
3. Gedurende het zomerprogramma onbeperkte begeleiding per e-mail
4. Volledige persoonlijke aandacht en een aan jou aangepast programma.

Locatie:
De sessie vindt plaats in het SPOT Center Harderwijk.

Tijden:
De sessie van 1 dag is van 10:00 tot 16:00 uur. De vervolgsessie duurt anderhalf uur en houden we op een nader te bepalen dag en tijd.

Investering:
De investering voor het hele zomer programma bedraagt slechts €495,-. Dit is inclusief koffie, thee water en een simpele lunch tijdens de doorbraak dagsessie.

Het is mogelijk om dit bedrag in termijnen te voldoen.

Over de Coach:
Paul Middendorp, de coach van Faalangstcenter en SPOT Coaching is een geregistreerd en erkend Master Coach, internationaal gecertificeerd NLP Master en is aangesloten bij Adiona en is erkend door het Kindercoachgilde. Hij is sinds 2005 actief als coach en heeft al honderden cliënten geholpen uit binnen- en buitenland om blijvend van hun problemen zoals faalangst af te komen.

Ervaringen:
“Eindelijk snap ik waar mijn faalangst vandaan komt”

paul

Paul Middendorp – Faalangst specialist sinds 2005

Is sinds 2005 actief als coach en heeft zich gespecialiseerd in faalangst en andere leer- en gedragsproblemen.
Met Faalangst Center heb ik een methode ontwikkeld die je gegarandeerd van je faalangst afhelpt!

Ik heb al zo lang ik mij kon herinneren last van faalangst. Ik heb al diverse trainingen gevolgd en eigenlijk werd mijn faalangst de laatste jaren alleen maar erger. Mijn moeder vond de website van Faalangst Center en ik heb het traject gevold.

Ik was bang dat het enorm zwaar zou zijn, 6 uur lang aan jezelf werken maar het was om voor ik er erg in had. Juist doordat er iemand de hele dag alleen voor jou aandacht heeft, kom je eens verder. Het is niet alleen maar praten, maar het is echt flink aanpakken.

Inmiddels zijn de examens afgerond en… Ik heb mijn VWO diploma binnen!

Sandy18 jaar, Gelderland.

Nu heb ik eindelijk een oplossing weten te vinden voor mijn faalangst het duurde tenminste niet zo lang.

Moeder van Jeroen:

Jeroen kampt al jaren met faalangst, omdat het vroeger op de basisschool niet zo goed ging. Er zijn helaas weinig therapeuten en coaches die echt met jongeren overweg kunnen. Het Faalangst Center uit Amersfoort kon dit wel en heeft Jeroen nu echt geholpen. Zeker de mogelijkheid om na afloop via internet door te gaan met de begeleiding was voor ons de doorslag om naar Amersfoort te gaan.

Jeroen16 jaar, Brabant.

Via SPOT Coaching heb ik Paul leren kennen. Alleen om elke 3 weken naar Amersfoort of Harderwijk toe te gaan was toch wel wat omslachtig. Toch breekt mijn faalangst mij steeds meer op.

Paul vertelde me van de faalangst in 1 dag therapie. Eindelijk kon ik toch met Paul aan de slag en mijn faalangst overwinnen! En ja dat is gelukt! Niet meteen binnen 1 dag, maar we hebben een perfect doel uitgestippeld. We hebben de koers bepaald en ik ben zelf gaan zeilen. En nu ben ik er!

Op mijn werk regent het complimentjes en mijn omgeving ziet dat ik eindelijk een stuk sterker in mijn schoenen sta!

Amanda33 jaar, Zuid Holland
© Copyright 2016 - Faalangst