Faalangst SPOED programma

“Binnen 4 weken blijvend van je faalangst verlost!”

Wat is Faalangst?

En nu ben je het zat! Al die onzekerheid al die stress en die verschrikkelijke faalangst moet nu echt eens gaan vertrekken! Misschien staan de examens wel voor de deur, die belangrijke toetsweek , een grote verandering of een willekeurige moment waarop je de faalangst nu echt achter je moet laten.

En… het is al 5 voor 12 en nu wil je er snel vanaf!

Het Faalangstcenter van SPOT Coaching heeft de oplossing!

Misschien ben je al eens bij zo’n vreselijke faalangst reductie training geweest waar je in groepsvorm aan je faalangst gaat werken. Je krijgt allemaal adviezen en dingen die je moet doen die maar even of gewoon helemaal niet werken en toch wil jij nu eens echt van je faalangst af!

Sinds 2005 is het Faalangst Center (onderdeel van SPOT Coaching) zeer succesvol in de begeleiding van faalangst.

Oprichter en coach Paul Middendorp heeft een uniek programma ontwikkeld waarin jij binnen 4 weken definitief een blijvende oplossing gaat vinden voor je faalangst! Geen onzin oefeningen, geen groepslessen maar een persoonlijke één op één doorbraaksessie waarbij je blijvend en helemaal van je faalangst afkomt! Hoe gaaf is dat!

Faalangst zit gewoon tussen je oren. Dat is mooi want dan kunnen we het ook gewoon blijvend oplossen met dit unieke faalangst programma! We hebben op een zo kort mogelijke termijn één hele dag een doorbaak coachsessie. Van 10:00 tot 16:00 uur gaan we aan de slag om te achterhalen waar jouw faalangst vandaan komt en hoe we je gedachten zo gaan veranderen dat faalangst helemaal geen probleem meer is!

Na 3 weken plannen we nog 1 sessie van 1,5 uur in om de laatste puntjes op de i te zetten en om het programma af te ronden.

We werken in vertrouwde één op één sessies zodat we ons helemaal kunnen richten op JOUW problemen en de oplossingen die WEL bij jou passen! Geen vage enge groepen dus!

Tijdens de sessie zullen we voornamelijk heel veel praten en inzichten zoeken en vinden in de patronen die jij nu doet, zodra we deze patronen helder hebben kunnen we ze ook gewoon even oplossen (ja echt zo makkelijk!)

Tussen de eerste sessie en de tweede sessie staat je coach voor je klaar per e-mail. Als je vragen hebt kan je mailen en zo kom je zo snel mogelijk tot resultaat.

(Gaat dit programma je iets te snel? Kijk dan even op de site van SPOT Coaching voor een faalangst coaching op maat)

Hoe gaaf zou het zijn als jij na het faalangst SPOED programma:

Helemaal vrij bent van faalangst
Jij je rust in elke moeilijke situatie kan bewaren
Helemaal verlost bent van stress voor je rijexamen, eindexamen, toetsweek en presentaties.
Je zelf snapt waarom je faalangst hebt gehad en hoe je nieuwe situaties kan voorkomen.
Je een duidelijk doel hebt waar je naar toe wil werken
Wat krijg je:
1. Een privé doorbraak coachsessie tussen 10:00 en 16:00 uur.
2. Een privé coachsessie van 1,5 uur
3. Gedurende het zomerprogramma onbeperkte begeleiding per e-mail
4. Volledige persoonlijke aandacht en een aan jou aangepast programma.

Locatie:
De sessie vindt plaats in het SPOT Center Harderwijk.

Tijden:
De sessie van 1 dag is van 10:00 tot 16:00 uur. De vervolgsessie duurt anderhalf uur en houden we op een nader te bepalen dag en tijd.

Investering:
De investering voor het hele zomer programma bedraagt slechts €495,-. Dit is inclusief koffie, thee water en een simpele lunch tijdens de doorbraak dagsessie.

Het is mogelijk om dit bedrag in termijnen te voldoen.

Over de Coach:
Paul Middendorp, de coach van Faalangstcenter en SPOT Coaching is een geregistreerd en erkend Master Coach, internationaal gecertificeerd NLP Master en is aangesloten bij Adiona en is erkend door het Kindercoachgilde. Hij is sinds 2005 actief als coach en heeft al honderden cliënten geholpen uit binnen- en buitenland om blijvend van hun problemen zoals faalangst af te komen.

Ervaringen:
“Eindelijk snap ik waar mijn faalangst vandaan komt”

paul

Paul Middendorp – Faalangst specialist sinds 2005

Is sinds 2005 actief als coach en heeft zich gespecialiseerd in faalangst en andere leer- en gedragsproblemen.
Met Faalangst Center heb ik een methode ontwikkeld die je gegarandeerd van je faalangst afhelpt!

Ervaringen met SPOT Coaching

 • 5 star review  Paul heeft mijn dochter geholpen toen ze enorm veel last had van haar Faalangst. Dit is echt een behoorlijke verandering geweest en ik herken op een positieve manier mijn dochter... Lees verder

  thumb Tamara Koetala
  maart 20, 2021

  5 star review  Paul benaderd om het contact met mijn puberzoon te verbeteren, hij heeft ons superfijn geholpen elkaar weer te begrijpen. Dank je wel Paul!

  thumb Martine Pijl
  februari 11, 2020
 • 5 star review  Hij heeft mij van mijn buikpijn afgeholpen. Nadat ik bij hem ben geweest nooit meer last van gehad💪

  thumb Axel van Loenen
  december 8, 2020

  5 star review  Paul is een betrokken coach die vanuit zijn ervaring flexibel op elke situatie in kan spelen.

  thumb Sandra Witteman
  februari 11, 2020
 • 5 star review  Coach Paul is een topcoach, die op een no-nonsense manier de coaching aanpakt. Hij heeft een waanzinnig werkboek bij een burn-out, waarbij je concrete handvatten krijgt om goed mee aan... Lees verder

  thumb Nienke van Maris
  februari 11, 2020

  5 star review  Bij Paul in therapie gegaan omdat onze relatie niet goed meer ging. De gesprekken waren een grote spiegel en niet altijd even makkelijk. We hebben veel inzichten gekregen en uiteindelijk... Lees verder

  thumb Isabelle Lourens
  mei 12, 2021
 • 5 star review  Hele fijne coach, voelt vertrouwd om mee te praten. Diverse methodes geprobeerd, maar dankzij Spot Coaching ben ik echt verder gekomen. Een unieke aanpak die echt werkt. Aanrader!

  thumb Saskia Lauwen
  februari 11, 2020

  5 star review  1e kennismaking was best imponerend, wat een groteman kwam er op ons af. Maar dit gevoel was binnen 2 minuten weg. Wat een fijne coach, geen oeverloze verhalen, maar to-the-point! Met... Lees verder

  thumb Leo Irmaos
  februari 11, 2020
 • 5 star review  Paul is enorm positief en kan goed levelen met zijn doelgroep, op die manier weet hij de juiste snaar te raken en vooruitgang te boeken.

  thumb Djordy Toebes
  september 22, 2021